Dansatori Latino Evenimenteo

Babicu triplu campion national la salsa si Alina, doi dansatori profesionisti. Abia astepta sa va intalneasca si sa dansati impreuna.


Dansatori

Pachet Standard
150 €


1 pereche formata din 2 dansatori profesionisti
coregrafie cu acrobatii salsa + bachata


Dansatori

Pachet Premium
250 €


1 pereche formata din 2 dansatori profesionisti
coregrafie cu acrobatii salsa + bachata
dansatorii vor ridica invitatii de la mese si ii vor invata pasii de baza din dans si vor incinge admosfera cu dansuri interactive cu publicul

Iti doresti sa organizezi un eveniment pe cinste in cadrul caruia toti invitatii sa se simta bine? Cu siguranta, poti lua in calcul pregatirea mai multor momente artistice, iar cum dansul este o adevarata placere pentru multi merita sa alegi dansatori pentru evenimente in Bucuresti. Cu Evenimente-Premium.ro ai doar cei mai buni dansatori latino pentru ocazia ta, acestia avand o experienta vasta.
Plini de energie, dansatorii reusesc sa duca la obtinerea atmosferei speciale dorite in cadrul oricarei ceremonii si o transmit tuturor invitatilor. Dansatorii latino pot participa la toate tipurile de evenimente, atat la nunti, botezuri, cat si la altele private, iar acestia alcatuiesc coregrafii complexe, rafinate, care implica si invitatii si care atrag pe toata lumea la dans.

Alege Dansatori Latino Profesionisti pentru Nunti

Aici gasesti cele mai bune preturi, iar calitatea serviciilor nu va dezamagi niciodata. Intereseaza-te de dansatori pentru nunta si preturi si, cu siguranta, la Evenimente-Premium.ro vei gasi un raport calitate – pret care sa iti convina. Echipa este alcatuita din dansatori profesionisti, campioni nationali la diferite competitii, iar aceasta va aduce dinamismul de care are nevoie orice eveniment pentru a prinde mai multa viata.
Alege dansatorii profesionisti latino pentru ca acestia stiu cum sa se faca placuti in fata oricarui public, iar orice eveniment se va transforma intr-un adevarat spectacol, care va ramane mult timp intiparit in mintea tuturor invitatilor. Clar ai nevoie de dansatori latino pentru o nunta exceptionala, astfel ca Evenimente-Premium.ro iti sta la dispozitie cu cei mai bine pregatiti oameni in acest sens.
Muzica latino este pe gustul multora, iar dansatorii profesionisti aduc completarile necesare unui spectacol incendiar la care isi doreste oricine sa participe. Bineinteles, fiecare eveniment este diferit, iar in acest sens se pot face pregatiri pentru a fi indeplinite pretentiile impuse de catre orice persoana.
Cauta dansatori profesionisti pentru nunta in Bucuresti si preturi si sigur vei ajunge la noi pentru ca aici sunt promise cele mai bune conditii. Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata oricarei persoane, ceea ce presupune totul trebuie sa iasa perfect, asa ca printre momentele artistice pregatite, poti sa te orientezi catre dansatori nunta in Bucuresti.
 

Contact

Pentru orice detalii, contactați-ne folosind următoarele:
E-mail: office@evenimente-premium.ro
Telefon: 0771 040 097

Nume
Email
Tel
Mesaj

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se face in scopul identificarii, facturarii, contactarii, livrarii si furnizarii serviciilor noastre. Datele dumneavoastra sunt securizate si transferul lor nu se face catre firme sau persoane neautorizate.

*In conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016 va informam ca aveti urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul la acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere; dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare.

Va rugam sa cititi informatiile detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal (CLICK AICI) inainte de a va da acordul pentru prelucrarea datelor.