DJ Evenimente

Daca sunteti in cautarea unui dj nunta, botez sau petreceri private noi va oferim o calitate ireprosabila a serviciilor oferite.


DJ Botez

Premium
1300 RON


Dj-ul va fi prezent de la inceputul petrecerii pana la sfarsit!
Playlist-ul va fi personalizat in functie de dorintele dumnevoastra.
Pupitru pentru mixaj.
Sistem de lumini profesional.
Masina de fum.


DJ Nunta

Premium
1000 RON 1200 RON


Dj-ul va fi prezent de la inceputul petrecerii pana la sfarsit!
Playlist-ul va fi personalizat in functie de dorintele dumnevoastra.
Pupitru pentru mixaj.
Sistem de lumini profesional.
Masina de fum.

Un eveniment special in viata ta trebuie sa fie celebrat ca atare, asa ca de ce sa nu organizezi o petrecere pe cinste? Fie ca vorbim de o nunta, un botez sau de oricare alta ocazie, alege un DJ profesionist pentru evenimentul tau. Ai nevoie de mult profesionalism si o experienta bogata din partea unui DJ pentru evenimente in Bucuresti, iar la Evenimente-Premium.ro ai nimerit unde trebuie.
Avem cheia catre reusita, iar aceasta consta in profesionalismul DJ-ului, sonorizarea de calitate, aceasta fiind cea care face diferenta, alaturi de efectele de lumini. Impreuna, acestea duc la crearea unei atmosfere de vis, in cadrul careia toata lumea se simte bine. Alege un DJ pentru botez in Bucuresti si ai garantia ca invitatii se vor distra pe cinste in cadrul ceremoniei organizate in cinstea copiilor.
De asemenea, poti alege un DJ pentru nunta, iar impreuna putem alcatui un playlist care sa fie pe placul tuturor si care sa atraga invitatii pe ringul de dans. Se poate acoperi orice gen muzical asa ca vezi oferta de pret la DJ pentru botez si vei descoperi ca nu sunt necesare bugete generoase pentru a alege pe cineva care chiar se pricepe. Un DJ nunta ieftin poate fi exact ceea ce aveai nevoie, dar poti sa te interesezi si de un DJ pentru botez si preturi la Evenimente-Premium.ro.

Comanda un Dj pentru Evenimente la Preturi Atragatoare!

Raportul calitate – pret este unul ideal si toata lumea va fi pe deplin multumita de alegerea facuta atunci cand se orienteaza catre un DJ botez ieftin. Cu siguranta ai nevoie de un DJ pentru nunta echipat cu masina de fum si sistem de lumini, pentru ca acestea sunt cele care fac diferenta si care aduc completarile necesare in cadrul evenimentului tau.
Distractie, voie buna, o atmosfera de vis, toate te asteapta la tot felul de evenimente, nunti, botezuri sau petreceri private, iar Evenimente-Premium.ro iti aduce tot ce ai nevoie. Intereseaza-te de preturi si de calitatea serviciilor noastre, iar impreuna putem organiza un eveniment exact asa cum ti l-ai dorit.
 

Contact

Pentru orice detalii, contactați-ne folosind următoarele:
E-mail: office@evenimente-premium.ro
Telefon: 0771 040 097

Nume
Email
Tel
Mesaj

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se face in scopul identificarii, facturarii, contactarii, livrarii si furnizarii serviciilor noastre. Datele dumneavoastra sunt securizate si transferul lor nu se face catre firme sau persoane neautorizate.

*In conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016 va informam ca aveti urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul la acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere; dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare.

Va rugam sa cititi informatiile detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal (CLICK AICI) inainte de a va da acordul pentru prelucrarea datelor.