Oglinda Magica

Oglinda Magica

Reusita unui eveniment are mai multe solutii, insa ideala este orientarea catre invitati pentru ca acestia sunt cei care dau tonul oricarei petreceri.

Astfel, daca se apropie cu pasi repezi un eveniment important cu un numar semnificativ de invitati si te gandesti la variante prin care acestia sa se distreze atunci, cu siguranta, merita sa te orientezi catre magic mirror.

La o nunta, un botez, o aniversare sau la oricare alta petrecere, invitatii isi doresc sa ramana cu amintiri, insa fotografii nu au cum sa se imparta pentru toti cei prezenti asa ca, oglinda magica este solutia.

WhatsApp Image 2022-10-05 at 9.57.38 AM
WhatsApp Image 2022-10-05 at 9.57.39 AM (1)
WhatsApp Image 2022-10-05 at 9.57.39 AM (2)

Descopera Preturile Pachetelor cu Oglinda Magica

Acest mirror photo booth nu numai ca este locul potrivit in care invitatii pot face fotografii, insa acestea sunt si printate pe loc. Cu alte cuvinte, se rezolva din start si problema marturiei care nu are cum sa lipseasca din cadrul unui eveniment important. Fotografiile realizate cu ajutorul oglindei fermecate sunt magnetice, ceea ce presupune ca acestea isi vor gasi locul de cinste in orice spatiu. Totusi, parca fotografiile obisnuite de la o nunta sunt prea plictisitoare, astfel ca oglinda magica pentru evenimente aduce la pachet si recuzita cu ajutorul carora sa captezi cele mai grozave si mai distractive imagini alaturi de cei dragi. Cu siguranta, acesta reprezinta un punct important in cadrul oricarei ocazii, astfel ca merita sa vezi pret magic mirror.

Photo Booth pentru Evenimente din Bucuresti

Un photo booth de tipul oglinda magica este si foarte usor de folosit pentru ca instructiunile sunt afisate direct pe oglinda, iar fotografiile vor putea fi personalizate. Daca aduci o solutie atat de distractiva la orice eveniment, mai mult ca sigur, toti invitatii vor fi incantati, iar acesta va fi unul dintre punctele cele mai importante ale serii. Poti alege oglinda fermecata pentru nunti si botezuri de la Evenimente Premium si sa te asiguri ca toata lumea se distreaza si obtine imaginile pe care si le doreste din cadrul ceremoniei. Tinand cont de pretul pentru magic mirror, acesta este foarte mic in comparatie cu toate celelalte plusuri aduse, iar Evenimente Premium iti asigura cele mai bune servicii si conditii in acest sens pentru orice tip de eveniment pe care iti doresti sa il organizezi.
 

Contact

Pentru orice detalii, contactați-ne folosind următoarele:
E-mail: office@evenimente-premium.ro
Telefon: 0771 040 097

Nume
Email
Tel
Mesaj

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se face in scopul identificarii, facturarii, contactarii, livrarii si furnizarii serviciilor noastre. Datele dumneavoastra sunt securizate si transferul lor nu se face catre firme sau persoane neautorizate.

*In conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016 va informam ca aveti urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul la acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere; dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare.

Va rugam sa cititi informatiile detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal (CLICK AICI) inainte de a va da acordul pentru prelucrarea datelor.