Ursitoare Folcor

Ursitoare din Folclor

Fiecare parinte isi doreste sa organizeze cele mai distractive petreceri pentru cei mici, in cadrul carora toata lumea sa se simta bine.

Probabil ca nu exista o cheie a succesului in acest sens, insa, cu siguranta, sunt cateva detalii care pot face diferenta, iar pentru ca evenimentul sa fie mai variat merita sa pregatesti diverse momente artistice.

Cei mici trebuie sa invete mai multe despre traditii si folclor inca de la cele mai fragede varste pentru ca notiunile dobandite sa fie preluate si mai tarziu in viata. Astfel, pentru urmatoarea petrecere poti sa te orientezi catre ursitoare din folclor pentru petrecerea copiilor.


Pachet Folclor

600 RON


4 ursitoare tradiționale ce vor anima petrecerea pe o durata de 30 de minute cu un show de cântece și dansuri populare!
Costume unicat tradiționale
Text personalizat
Cântece personalizate interpretate Live despre copil, părinți,nași, bunici
Coloana sonora
Microfoane wireless
Mașina de fum
Cadou surpriza
Dansuri populare
Petale de flori
Ședința foto la finalul momentului.


Pe aceasta cale toti invitatii evenimentului se vor putea bucura de un moment artistic deosebit, iar spectacolele sunt, cu siguranta, inedite. Profesionalismul face diferenta la Evenimente Premium, iar aceste ursitoare folclor se vor adapta la fiecare tip de public pentru a se face cat mai placute in ochii tuturor.

Pachet cu Zane Ursitoare din Folcor

Scopul principal este distractia, iar alegerea ursitoarelor este o idee numai buna pentru mai multe evenimente, de la petreceri aniversare, serbari sau botezuri. De asemenea, la Evenimente Premium ai parte de consultanta, astfel incat sa iti fie mult mai usor sa te ocupi de organizarea unui moment artistic special. Merita sa te interesezi si de ursitoare Zurli care promite voie buna de fiecare data cand isi face aparitia, iar serviciile Evenimente Premium pot fi alese pentru mai multe orase din tara. Poti oricand sa te orientezi catre un pachet pentru botez cu ursitoare folclor, aici fiind propuse cateva variante grozave care vor multumi pe toata lumea. Relatia cu copiii este cea care face diferenta la Evenimente Premium intrucat scopul principal este ca cei mici sa se simta bine, sa se distreze si sa invete lucruri noi despre traditiile si obiceiurile romanesti. Cu alte cuvinte, daca trebuie sa pregatesti un eveniment deosebit si iti doresti sa ai parte de mult profesionalism, iar cei mici sa fie foarte incantanti, cu siguranta, vei ajunge la Evenimente Premium, unde profesionalismul este cel care face diferenta. Intereseaza-te de pret ursitoare din folclor si poti ajunge chiar acum sa iei cea mai inspirata decizie.
 

Contact

Pentru orice detalii, contactați-ne folosind următoarele:
E-mail: office@evenimente-premium.ro
Telefon: 0771 040 097

Nume
Email
Tel
Mesaj

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se face in scopul identificarii, facturarii, contactarii, livrarii si furnizarii serviciilor noastre. Datele dumneavoastra sunt securizate si transferul lor nu se face catre firme sau persoane neautorizate.

*In conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016 va informam ca aveti urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul la acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere; dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare.

Va rugam sa cititi informatiile detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal (CLICK AICI) inainte de a va da acordul pentru prelucrarea datelor.