Filmari Nunta si Botez

Cameramani profesionisti cu experienta, atenti la detalii, cu simt estetic.

Preturile pachetelor cresc si in functie de calitatea serviciilor.


Botez Premium

Pachet Video
1350 RON


Cameramanul profesionist va fi prezent de la slujba de botez pana la terminarea petrecerii la restaurant.
Motajul video va fi editat pe o durata de 3 h.
Stick personalizat
Filmarea va fi realizata in format HD


Nunta Premium

Pachet Video
1700 RON


Cameramanul profesionist va fi prezent de la inceputul evenimentului pana la sfarsit.
Motajul video va fi editat pe o durata de 4 h.
Stick personalizat
Filmarea va fi realizata in format HD

 

Contact

Pentru orice detalii, contactați-ne folosind următoarele:
E-mail: office@evenimente-premium.ro
Telefon: 0771 040 097

Nume
Email
Tel
Mesaj

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se face in scopul identificarii, facturarii, contactarii, livrarii si furnizarii serviciilor noastre. Datele dumneavoastra sunt securizate si transferul lor nu se face catre firme sau persoane neautorizate.

*In conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016 va informam ca aveti urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul la acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere; dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare.

Va rugam sa cititi informatiile detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal (CLICK AICI) inainte de a va da acordul pentru prelucrarea datelor.

Doua dintre cele mai importante evenimente din viata noastra sunt nuntile si botezurile si fiecare dintre noi isi doreste ca totul sa iasa perfect. Bineinteles, acestea trebuie sa fie si imortalizate de catre profesionisti, iar la Evenimente-Premium.ro se poate spune ca ai nimerit unde trebuie. Ne ocupam de filmare video pentru nunti si botezuri in Bucuresti si, cu siguranta, toata lumea va fi pe deplin multumita.
Calitatea serviciilor este cea care face diferenta, iar pentru filmari evenimente esti pe maini bune. Vezi oferta de servicii video pentru o nunta speciala, iar echipa este alcatuita din cei mai bine pregatiti oameni. Prezenta acestora nici nu este sesizata in cadrul unui eveniment, ci vor fi ca un martor invizibil, care doar captureaza cele mai importante momente. Fie ca ai nevoie de videograf nunta in Bucuresti, fie de filmare botez, Evenimente-Premium.ro iti pune la dispozitie cele mai bune pachete din care sa alegi.

Servicii Video pentru Nunti, Botezuri si Alte Evenimente la Preturi Atragatoare!

Atentia la detalii este foarte importanta, la fel si calitatea videoclipurilor, motiv pentru care aici ai parte de filmare 4K pentru nunta, ceea ce presupune ca se vor putea distinge chiar si cele mai mici detalii. Gaseste imediat pachete cameramani video pentru evenimente si nimeni nu va fi dezamagit de alegerea facuta. Serviciile pot fi alese atat pentru Bucuresti, cat si pentru diferite orase din tara, motiv pentru care oricine se poate bucura de experienta specialistilor nostri.
Cine nu isi doreste sa obtina un video de la botez pe care sa il revada periodic pentru a retrai acele momente deosebite? Evenimente-Premium.ro iti promite cele mai bune conditii, iar alaturi de noi iti vei face cele mai frumoase amintiri atat de la nunti, cat si de la botezuri sau alte tipuri de evenimente. Pentru filmare nunta in Bucuresti la cele mai bune preturi si o calitate superioara poti apela la noi, iar din cadrul evenimentului vor fi extrase momentele frumoase, care vor fi structurate intr-un montaj de trei, patru ore.
Lasa-te pe mana noastra, distreaza-te in timpul evenimentului si ulterior retraieste toate momentele si, de ce nu, ofera cate un DVD invitatilor pentru a va bucura impreuna de clipele frumoase.